• Contact
  Contact us
  Overtref Jezelf
  Overtref Jezelf in Rotterdam Zuid
  Sandelingstraat 80
  3073 AT Rotterdam

  Tel: 010 7511435
  Email: info@overtrefjezelfrotterdam.nl

Visie & Doelen

Visie

De visie van Overtref Jezelf luidt als volgt: Jongeren benaderen om hen te begeleiden in de vervolgstappen van hun opleiding en hen inzicht geven in hun toekomst.

Missie

De missie van Overtref Jezelf luidt: Hulp en ondersteuning bieden aan gemotiveerde jongeren (afkomstig van het VMBO) die de potentie hebben om door te stromen naar een MBO niveau drie of vier opleiding en misschien daarna naar het HBO.

Doel

Overtref Jezelf heeft als doel om (getalenteerde en gemotiveerde) jongeren een zetje in de rug te geven met betrekking tot hun school carrière om op die manier hun ontwikkelingskansen te vergroten. Om dit hoofddoel te verwezenlijken wordt er gebruik gemaakt van drie subdoelen, waar met de jongere aan gewerkt wordt, namelijk: het beroepsbeeld, de cijfers en de motivatie.

Bij het subdoel beroepsbeeld wil Overtref Jezelf bereiken dat de jongeren een realiseerbaar en duidelijk beroepsbeeld ontwikkelen. Het is de bedoeling dat zij worden ingeschreven bij de opleiding waarmee zij voor dit beroep gaan leren.

Het subdoel cijfers moet bewerkstelligen dat de cijfers van de jongeren omhoog gaan en dat zij met voldoendes het volgende leerjaar in zullen gaan of dat zij met voldoendes hun examen behalen, afhankelijk van het leerjaar waarin de jongere zich bevindt.
Het laatste subdoel motivatie moet ervoor zorgen dat de jongeren zodanig door de studenten worden gemotiveerd dat zij zich in gaan zetten voor hun eigen ontwikkeling.

…..

© 2014 Overtref Jezelf in Rotterdam Zuid Design by www.wedodigital.nl.
go to top