• Contact
  Contact us
  Overtref Jezelf
  Overtref Jezelf in Rotterdam Zuid
  Sandelingstraat 80
  3073 AT Rotterdam

  Tel: 010 7511435
  Email: info@overtrefjezelfrotterdam.nl

Jongeren (Algemene Informatie)

Overtref Jezelf biedt jongeren van het VMBO in Rotterdam Zuid de mogelijkheid tot extra ondersteuning en begeleiding bij hun schoolloopbaan.

Minimaal één keer per week hebben de jongeren die deelnemen een begeleidingsbijeenkomst met een student mentor, afkomstig van de Hogeschool Rotterdam. Voor jongeren die op LMC de Waal, LMC de Palmentuin of RVC de Hef zitten geldt dat deze bijeenkomsten plaats vinden op de school van de jongere en altijd na schooltijd.

Voor jongeren die niet op de genoemde scholen zitten is er de mogelijkheid om begeleiding te krijgen op de locatie van Overtref Jezelf. Deze begeleiding wordt gegeven op donderdagmiddag van 14:30 tot 17:30.

De activiteiten tijdens de begeleidingsbijeenkomsten zijn afhankelijk van de fase waarin de begeleiding zich bevindt, maar zijn altijd gericht op het werken aan cijfers, beroepsbeeld, de motivatie voor school of een nadere kennismaking met de student mentor. Jij als jongere hebt zelf inspraak in de doelen die worden opgesteld voor de begeleiding.

Voor meer informatie of bij vragen kan er contact opgenomen worden via het contactformulier.

© 2014 Overtref Jezelf in Rotterdam Zuid Design by www.wedodigital.nl.
go to top